Ugrás a tartalomra

Segítséget vár az állatotthon

2023. február 22. szerda
A HEROSZ Állatotthon támogatására buzdít Karsay Ferenc polgármester
Segítséget vár az állatotthon

Harminckét éve nyitotta meg kapuit a segítségre szoruló állatok előtt a HEROSZ Állatotthon Budatétényben. Az állatotthonban ebből az alkalomból látogatást tett Karsay Ferenc polgármester és Szepesfalvy Anna alpolgármester. Karsay Ferenc egy videoüzenetben kért segítséget az önkormányzat stratégai partnere, a HEROSZ Állatotthon számára.

Mint mondta, megszámolhatatlanul sok kutya, cica és egyéb egykori házi kedvenc talált új otthonra az állatotthon munkájának köszönhetően. Most azonban veszélybe került a működésük, már csak pár hónapra elegendők a forrásaik, utána pedig be kell zárniuk, ami azt jelenti, hogy még bizonytalanabbá válik a bent lakó állatok sorsa.

– Az állatotthon stratégiai partneri programunk tagja, sok segítséget kap tőle Budafok-Tétény önkormányzata többek között azzal, hogy befogadja a magányossá vált, kóbor állatokat. A HEROSZ a kerület megbízható partnere – hangsúlyozta a polgármester, ezért arra biztatott mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van, segítse őket, Közölte: ennek több formája is van, de elsősorban pénzadományokat várnak. Az adományozási formákról a http://www.herosz.hu/hogyan-segithet/ linken részletesen is lehet tájékozódni.

Az állatotthont működtető egyesület számlaszáma: 11707024-20151483

(VH – facebook.com/karsayferenc)